křížový šroubovák Megadora typ 910 1x75 (125744)

Popis produktu

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Popis produktu

Modely MEGADORA jsou vybaveny nejpokročilejší trojitou rukojetí pro pohodlí. Rohy šestihranného průřezu jsou tvarovány elastomerem pro měkké uložení a vysoký přenos krouticího momentu.

Tyto přesné šroubováky mají průměr dříku 4 mm nebo menší, které jsou ideální pro zasunutí šroubů do těsně zapuštěných oblastí. Hroty černých bodů nejsou ovlivněny tloušťkou pokovení, takže špičky přesně zapadají do hlav šroubů.

Aplikace zahrnují elektronické vybavení a komponenty, dálkové ovládání (RC) vybavení záliby a jiné obecné upevňovací potřeby.

Modely s křížovým bodem se doporučují při použití šroubů JIS (japonská průmyslová norma) a / nebo JCIS (japonská průmyslová kamera).

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Produkt zatím nemá žádné recenze.